خبرگزاری فارس، گروه‌ استان‌ها- زهرا رسولی: آش» یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام کشور پخته می‌شود و شامل انواع مختلف از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… ساده‌ترین آن آش رشته است که در واقع می‌توان گفت در کل کشور حدود 400 نوع آش وجود دارد که به سبک‌های مختلف پخته می‌شود.

با توجه به اصیل بودن آش به عنوان یک غذای ایرانی هر سال جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان برگزار می‌شود، جشنواره‌ای که قدیمی‌ترین جشنواره غذای ایران است و هر سال در قالب آن اقوام مختلف ایرانی از نقاط مختلف کشور اقدام به پخت آش و نمایش آن می‌کنند.

روال برگزاری جشنواره به این شکل است که اقوام مختلف به دعوت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گرد هم آمده و اقدام به پخت آش کرده  و به اجرای مراسم آئینی می‌پردازند.

دوره اول و دوم این جشنواره در فصل بهار و اردیبهشت ماه سالهای ۸۴ و ۸۵ در مجموعه تفریحی گاوازنگ برگزار شد اما پس از آن برگزاری جشنواره آش به فصل تابستان موکول شد، از همین رو سال‌هاست که این جشنواره در مردادماه برگزار می‌شود.

امسال نیز مطابق برنامه‌ریزی‌های قبلی قرار بود جشنواره آش از 21 تا 25 مردادماه برگزار شود، اما سپس در خبری متفاوت و چند روز مانده به برگزاری جشنواره اعلام شد که برگزاری آن به آبان‌ماه موکول شده است و علت آن نیز تقارن جشنواره آش با جشنواره روستا اعلام شد.

*همین آش است و همین کاسه!

تنها چند روز پس از اعلام این خبر، دوباره اعلام شد که جشنواره آش در همان زمان قبلی یعنی مردادماه برگزار خواهد شد و زمان آن نیز از 22 تا 27 مردادماه خواهد بود.

ادامه مطلب

خانه طبیعت گردی زنجان راه اندازی می شود

ضوابط «اقامتگاه‌های بومگردی» ابلاغ شد

در آینده چطور سفر می‌کنیم؟

آش ,جشنواره ,برگزار ,اعلام ,مردادماه ,ایرانی ,جشنواره آش ,برگزاری جشنواره ,مردادماه برگزار ,است و ,اعلام شد

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درب چوبی bazaremes لوازم یدکی لیفان zabanamozB قطره بارانی نوشته هایی برای خواندن درس پژوهی دانلود کتاب های الکترونیکی رزرو هتل و هتل آپارتمان آموزش کسب و کار